ED heeft update over Jeremiah St. Juste

ED voorspelt 'hard transferspel': PSV moet Sporting én St. Juste overtuigen

31 mei om 18:58
Laatste update: 31 mei om 19:01

Mocht PSV daadwerkelijk door willen pakken voor Jeremiah St. Juste, dan zullen de Eindhovenaren een 'hard transferspel' moeten gaan spelen. Dat verwacht het Eindhovens Dagblad. De centrale verdediger van Sporting Portugal moet minimaal tien miljoen euro kosten. 

St. Juste wordt al geruime tijd in verband gebracht met PSV. De landskampioen is druk bezig met het vormgeven van de selectie voor komend seizoen. Naast Ryan Flamingo (FC Utrecht) wil het nog een centrale verdediger aantrekken. St. Juste geldt als beoogde kandidaat. 

Sporting is echter niet bereid om de oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord op dit moment de verkopen. Dat melden bronnen rondom de speler aan het ED. Uiteindelijk hangt ook veel af van de speler zelf. Sporting staat op het punt om Zeno Debast over te nemen van Anderlecht. Zijn komst zal voor St. Juste niet zoveel veranderen, want de club wil met drie centrale verdedigers blijven spelen. 

Als technisch directeur Earnest Stewart St. Juste koste wat kost wil aantrekken, dan moeten de Eindhovenaren niet alleen veel betalen, maar er ook in slagen om de speler volledig te overtuigen van het project.  

Wat er ook gebeurt, de achterhoede van PSV zal deze zomer hoe dan ook onderhevig zijn aan verandering. Terwijl St. Juste en Flamingo begeerd worden, vertrekt André Ramalho mogelijk. Hij geniet interesse van PAOK Saloniki en is niet helemaal tevreden over de meest recente aanbieding die PSV hem heeft gedaan. Naast Ramalho vertrekt ook Armel Bella-Kotchap uit Eindhoven.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!