L'Équipe onthult datum van presentatie Mbappé

L'Équipe weet meer over presentatie Mbappé en onthult datum van aankondiging

1 juni om 17:18

Kylian Mbappe wordt spoedig gepresenteerd bij Real Madrid, zo meldt L’Équipe. Aanstaande maandag lijkt de dag te worden, waarop de Fransman wordt gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

Op 30 juni loopt Mbappé officieel uit zijn contract bij Paris Saint-Germain. De spits liet zelf onlangs weten dat hij geen nieuw contract zal tekenen en naar een nieuwe club zal vertrekken. Volgens L’Équipe werd de beslissing om naar Real Madrid te trekken al lang geleden gemaakt, maar die club wilde zich eerst focussen op de Champions League-finale voor de aankondiging van de transfer van Mbappé.

Mbappé is op dit moment zelf al in voorbereiding op het EK in Duitsland. Daar kan hij met Frankrijk de eerste Europese titel winnen sinds 2000. De superster gaf zelf al meerdere malen aan dat Real zijn droomclub is. Bij de Madrilenen treft Mbappé landgenoten Eduardo Camavinga, Ferland Mendy en Aurélien Tchouaméni. Het wordt het eerste avontuur van Mbappé buiten Frankrijk.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!