Mourinho bevestigt gesprekken met nieuwe werkgever: 'Besloten dat ik daarheen wil'

Mourinho houdt slag om de arm: 'Ik kan het nog niet officieel bevestigen'

1 juni om 19:13
Laatste update: 1 juni om 19:17

José Mourinho heeft bevestigd dat hij zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Fenerbahçe. The Special One benadrukt echter dat zijn move naar Turkije nog niet helemaal rond is.

Mourinho, die in Londen bij de Champions League-finale aanwezig is, wordt voor de camera van Sky Sports gevraagd waarom hij voor Fenerbahçe getekend heeft. "Nog niet, nog niet. Ik heb ervoor gekozen om daarheen te gaan, maar het is nog niet in kannen en kruiken. Ik kan het dus nog niet officieel bevestigen. Maar inderdaad, ik wil daarheen."

Of Mourinho volgend seizoen met Fenerbahçe in de Champions League actief is, durft hij nog niet te zeggen. "Dat wordt moeilijk, want we moeten drie voorrondes overleven. Acht spelers van Fenerbahçe zullen actief zijn op het EK, waardoor zij niet mee zullen doen aan de voorbereiding daarvoor. Maar ik hou van uitdagingen, dus als ik naar Fenerbahçe ga, zal ik vechten voor de Champions League."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!