Bookmakers positief gezind: zo worden de kansen van Oranje ingeschat op het EK

Bookmakers positief gezind over Oranje: dit zijn de EK-kansen in de groepsfase

2 juni om 18:00

ADVERTORIAL - Het Europees Kampioenschap komt met de dag dichterbij en over minder dan twee weken trapt Duitsland de eerste groepswedstrijd af. Nederland wordt niet als grote favoriet gezien voor de eindzege, maar 'onze' kans op een fraai EK is hoger dan een aantal weken geleden. TOTO staat klaar met outrights die een duidelijk beeld scheppen!

Meer vertrouwen in Oranje

Het Nederlands elftal lijkt zonder al te veel blessures richting het EK toe te leven. Frenkie de Jong kan misschien zelfs in de groepsfase starten en de spelers van Ronald Koeman lijken klaar te staan voor alle linies van het veld. Waar in maart Oranje nog een quotering van 1.80 stond om de groepsfase te overleven, zijn we inmiddels drie maanden verder en ligt die quotering op 1.65.

Het vertrouwen in Oranje is groot en zelfs in de groep met Frankrijk is groepswinst niet onmogelijk. Les Bleus verloren de laatste jaren wel eens van ons kikkerlandje en een eerste plek van Oranje en tweede plek van Frankrijk levert je vijf keer je inleg op.

Oranje krijgt drie groepswedstrijden de tijd om zich te plaatsen voor de achtste finales. Op papier lijkt het voor zich te spreken dat er van Polen en Oostenrijk moet worden gewonnen. Pakt Nederland zes punten in de groepsfase? Dan pak je 4.50 keer je inleg. Wint Oranje alle drie de wedstrijden, zoals in de groepsfase van het EK in 2021? Daar staat de fraaie quotering van 9.00 voor klaar. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust