'CJ Egan-Riley vertrekt bij PSV'

'PSV raakt niet overtuigd en neemt na halfjaar alweer afscheid van verdediger'

3 juni om 09:59

PSV neemt afscheid van Conrad Jaden Egan-Riley. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Brit kwam afgelopen winter nog op huurbasis over van Burnley, terwijl de Eindhovenaren ook vorige zomer al een poging deden. De verdediger werd gehaald voor Jong PSV.

Egan-Riley werd voor een half seizoen gehuurd van Burnley en kreeg de kans om zich te bewijzen bij Jong PSV. De verdediger wist in de Keuken Kampioen Divisie niet voldoende te overtuigen om naar PSV 1 te gaan. Egan-Riley kende een lastige start door blessureleed. Daarna was de verdediger van waarde, maar de beloften kregen veel goals tegen met zijn aanwezigheid.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Jong PSV beschikt voor komend seizoen over onder meer Emmanuel van de Blaak, Matteo Dams en Raf van de Riet in de achterhoede. Bovendien moeten er een aantal spelers uit de onder 19 worden doorgeschoven en de club mikt nog op een aantal transfers. Zo moet Madi Monamay over worden genomen van Bayer Leverkusen. Daardoor is er geen toekomst voor Egan-Riley bij PSV. De Eindhovenaren hadden een optie tot koop, maar deze wordt niet gelicht. 

Egan-Riley keert zodoende terug naar Burnley. De 21-jarige rechtspoot heeft een contract tot medio 2026 bij de Premier League-degradant.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!