'Ajax lijkt jeugdspeler kwijt te raken aan PSV'

'Ajax lijkt jeugdspeler kwijt te raken, talent maakt overstap naar PSV'

2 juni om 18:03
Laatste update: 3 juni om 10:18

Ajax lijkt het zestienjarige talent Sean Steur kwijt te raken aan PSV. Vorige week werd bekend dat de Eindhovenaren geïnteresseerd zijn in het toptalent. De overstap wordt nu zeer concreet, weet Ajax Showtime.

Steur is een centrale en tweebenige middenvelder en één van de sterkhouders van de Onder-17 van Ajax. De Amsterdammers hebben dan ook pogingen gedaan om de jongeling te contracteren, maar het lijkt erop dat het gat tussen beide partijen te groot is om te overbruggen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Dit seizoen speelde Steur 31 officiële wedstrijden in alle competities. Hierin was hij zeven keer trefzeker en was hij even vaak aangever. Tijdens de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie maakte Steur zelfs zijn debuut voor Jong Ajax.

Als Sean Steur naar Eindhoven verkast, wordt hij herenigd met zijn broer, Roy. PSV is erg tevreden over de 19-jarige doelman, die ook al wedstrijden voor Jong PSV speelde.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!