Ajax werkt aan afronding transfer Sánchez

'Ajax dicht bij slijten van transferflop, Amsterdammers ontvangen miljoenen'

3 juni om 11:39

Ajax is op dit moment bezig om de transfer van Jorge Sánchez af te ronden, zo meldt De Telegraaf. De rechtsachter nadert een overstap naar het Mexicaanse Cruz Azul.

Cruz Azul zal ongeveer drie miljoen euro betalen voor de diensten van Sánchez, die door deze aanstaande transfer terug zal keren naar zijn geboorteland. Er is geen toekomst meer voor de Mexicaan in Amsterdam en zodoende gingen de betrokken partijen op zoek naar een juiste oplossing. 'Ajax werkt op dit moment aan de afwikkeling van de transfer van Jorge Sanchez naar het Mexicaanse Cruz Azul', zo valt er te lezen. 

Eerder meldde Mexicaanse media al dat Ajax een voorakkoord had gesloten met Cruz Azul over een transfer van de 26-jarige rechtsback, die al langer op de radar stond van de Mexicaanse club. In de zomer van 2022 werd Sánchez door Ajax voor vijf miljoen euro overgenomen van Club Amerika, maar hij wist nooit te overtuigen in Amsterdam.

Afgelopen seizoen werd Sánchez door Ajax verhuurd aan FC Porto, maar daar wist de rechtsachter geen basisplaats te veroveren. In zijn geboorteland hoopt de Mexicaan zijn carrière van een nieuwe impuls te voorzien.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!