PSG boos op Mbappé na uitspraken over de club

PSG reageert op kwalijke uitspraken Mbappé: 'Hij heeft absoluut geen klasse'

5 juni om 09:28

Paris Saint-Germain is niet blij met de uitspraken die Kylian Mbappé over de club deed na zijn vertrek. De Parijzenaren kwamen niet met een officiële reactie, maar via verschillende bronnen schijnt de mening van de club toch door.

Mbappé deed na zijn vertrek uit Parijs een aantal forse uitspraken over de club. "Ze zeiden dat ik niet meer voor PSG zou spelen, zo in mijn gezicht. Ze spraken met een gewelddadige toon tegen me", waren dingen die hij zei over het team waar hij zes jaar deel van uitmaakte. Eerder in het jaar lag Mbappé overhoop met de Parijzenaren, omdat hij zijn contract niet wilde verlengen. Daardoor werd hij steeds vaker gewisseld of begon hij op de bank.

PSG kwam dus niet met een officiële reactie op deze uitspraken, maar een bron die dicht bij de club staat laat weten dat de Parijzenaren niet blij zijn met Mbappé. "Hij heeft absoluut geen klasse", vertelt de bron tegen persbureau AFP. "Nasser Al-Khelaïfi heeft nooit inspraak gehad in de opstelling. Dat heeft Luis Enrique zelfs gezegd. Toch blijft iedereen dat volhouden." Mbappé zou volgens Franse media ook eerst een loyaliteitsbonus hebben gekregen, om daarna alsnog voor Real Madrid te tekenen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!