'Feyenoord gaat vol voor Priske maar houdt Potter achter de hand'

'Feyenoord gaat vol voor Priske maar houdt 'plan B' achter de hand'

5 juni om 21:22

Hoewel Feyenoord op persoonlijk vlak zo goed als rond is met Brian Priske, houdt club uit Rotterdam uit voorzorg ook nog altijd de optie Graham Potter open. Naar verwachting meldt Feyenoord zich in de komende dagen met een officieel bod voor Priske. 

Met dat nieuws komt 1908.nl woensdag naar buiten. De Feyenoord-site weet te melden dat na een zorgvuldig rekruteringsproces zowel Priske als Potter er goed opstaan in Rotterdam. De focus lijkt vooralsnog te liggen op de trainer van Sparta Praag, met wie Feyenoord op persoonlijk vlak al nagenoeg rond is. De eventuele aanstelling van Priske lijkt dan ook een stuk haalbaarder dan die van Potter. Mocht Feyenoord er echter niet uitkomen met de Tsjechen, dan schakelt het alsnog door.

De komst van Potter lijkt een stuk lastiger te realiseren, aangezien de Engelsman ook in verband wordt gebracht met Brighton & Hove Albion en Manchester United. Feyenoord sprak overigens eerder al 'oriënterend' met de voormalig manager van Chelsea, maar deed nog geen aanbieding. 

Feyenoord gaat voor Priske

Op dit moment lijkt Feyenoord de pijlen dus volledig op Priske te richten. Alleen als het kapitaalkrachtige Sparta Praag voor de deal gaat liggen, komt Potter in beeld. Laatstgenoemde zou op de hoogte zijn van de situatie en weten hoe de vork in de steel zit. Mocht Feyenoord met geen van beide trainers een akkoord bereiken, dan worden eerder opties heroverwogen. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!