Inter toont interesse in oud-Spartaan Okoye

'Inter komt in zoektocht naar doelman uit bij voormalig Sparta-keeper'

6 juni om 12:42
Laatste update: 6 juni om 12:57

Maduka Okoye staat nadrukkelijk in de belangstelling van Internazionale. Dat meldt de Italiaanse tak van Sky Sport. De oud-doelman van Sparta Rotterdam speelt momenteel bij Udinese. Okoye zou de nieuwe tweede doelman van Inter moeten worden.

Inter is op zoek naar een tweede doelman die de concurrentiestrijd aan kan gaan met Yann Sommer. Afgelopen seizoen werd Emil Audero gehuurd van Sampdoria, hij keert binnenkort terug. Okoye zou één van de opties zijn voor de Nerazzurri. Ook Bento van het Braziliaanse Athletico Paranaense en Josep Martinez van Genoa staan op de verlanglijst.

Okoye keepte tussen 2020 en 2022 61 wedstrijden voor Sparta, waarna hij voor zo’n vijf miljoen euro vertrok naar Watford. Afgelopen zomer nam Udinese de 24-jarige Nigeriaanse doelman over van de Engelsen. Zijn huidige marktwaarde wordt ingeschat op vier miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!