Feyenoord doet openingsbod op Argentijnse spits Carranza

'Feyenoord doet openingsbod op Argentijnse spits, die op hoofdlijnen akkoord is'

6 juni om 13:35
Laatste update: 6 juni om 15:54

Feyenoord is serieus in de markt voor Julián Carranza, meldt 1908.nl. De Rotterdammers spraken onlangs al met de Argentijnse spits over een transfer en daar hebben beide partijen een goed gevoel aan overgehouden. Feyenoord heeft inmiddels een concrete aanbieding neergelegd bij zijn club Philadelphia Union.

Volgens 1908.nl is Carranza op hoofdlijnen al akkoord met Feyenoord. Het zou gaan om een meerjarig contract. Zijn verbintenis bij de Amerikaanse club loopt eind december 2024 op zijn einde. Zijn marktwaarde wordt geschat op ongeveer zes miljoen euro. Feyenoord hoopt hem tegen een lichte vergoeding, of zelfs transfervrij, inclusief een doorverkooppercentage over te kunnen nemen van Philadelphia Union.

Feyenoord wil al langere tijd een derde spits toevoegen aan de selectie. Buiten Santiago Giménez en Ayase Ueda moet Carranza de selectie van Feyenoord komen versterken. Mocht één van de huidige spitsen vertrekken, wil Feyenoord nóg een jonge derde spits toevoegen.

Carranza kwam via Banfield en Inter Miami terecht bij Philadelphia Union. Daar scoorde hij 43 doelpunten en gaf hij twintig assists in 95 wedstrijden. Feyenoord hoopt de spits vroeg in de zomer te presenteren.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!