Paixão kan pikante overstap naar AS Roma maken

Bijzonder gerucht: Paixão speelt zich in kijker en kan pikante transfer maken

8 juni om 13:51
Laatste update: 8 juni om 14:22

In Italiaanse media wordt Igor Paixão gelinkt aan een erg opvallende overstap. De Braziliaan zou zich volgens RomaPress en Corriere dello Sport in de kijker hebben gespeeld bij AS Roma.

De Romeinen zouden inmiddels zeer geïnteresseerd zijn in de vleugelflitser van Feyenoord. Paixão heeft nog een contract tot de zomer van 2027, dus zullen de Rotterdammers hem niet zonder slag of stoot verkopen. Toch gaat Roma binnenkort een poging wagen. Het prijskaartje van Paixão ligt volgens Italiaanse media tussen de vijftien en achttien miljoen euro. 

Mocht Paixão daadwerkelijk een transfer naar AS Roma maken, dan is hij mogelijk niet de enige speler die naar Rome vertrekt. Ook Calvin Stengs wordt aan een overstap naar de Italiaanse hoofdstad gelinkt, maar voor hem zou SS Lazio dan weer in de markt zijn. De clubleiding van het blauw witte-deel van Rome zou zich binnenkort met een eerste bod gaan melden bij Feyenoord.

Paixão kende een goed seizoen bij Feyenoord en viel vooral op na de winterstop. In de periode begin maart tot en met begin april maakte hij vijf goals in zes wedstrijden, met als hoogtepunt zijn dubbelslag tegen Ajax.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: