Liverpool bekijkt Midtjylland-talent Osorio

'Liverpool en Slot hebben Chileens toptalent van Midtjylland in het vizier'

8 juni om 19:49

Liverpool heeft FC Midtjylland-talent Darío Osorio op de korrel, melden diverse media uit Zuid-Amerika en Engelse tabloids. De twintigjarige Chileen speelt pas sinds vorig jaar augustus in Denemarken.

Osorio werd afgelopen seizoen, in zijn eerste seizoen bij de club, kampioen met Midtjylland. De aanvaller was in 23 competitiewedstrijden goed voor acht doelpunten. Door zijn prestaties heeft hij interesse van Liverpool en Arne Slot gewekt. Naar verluidt moet Osorio ongeveer negen miljoen euro kosten. Vorig jaar kwam hij voor ruim vijf miljoen euro naar Midtjylland.

Afgelopen januari werd Osorio al in verband gebracht met een stap naar Wolverhampton Wanderers. Volgens meerdere media overweegt Liverpool een formeel bod neer te leggen bij de kampioen van Denemarken. Geschetst wordt dat The Reds Osorio een aantal jaar geleden, toen hij nog in zijn vaderland actief was voor Universidad de Chile, op de radar hadden.

Inmiddels is Osorio al achtvoudig international van Chili. In zijn thuisland wordt hij gezien als een van de grootste talenten van het land.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: