50x je inleg bij Oranje-zege op IJsland!

Pak 50x je inleg wanneer Oranje ook de oefeninterland tegen IJsland wint!

10 juni om 18:00
Laatste update: 10 juni om 18:07

ADVERTORIAL - Na de fraaie oefenzege op Canada staat Oranje maandagavond tegenover IJsland in De Kuip. De ploeg van Ronald Koeman gaat als grote favoriet het duel in en krijgt de kans een perfecte voorbereiding af te sluiten richting het EK in Duitsland. Pak bij Unibet als nieuwe speler maar liefst 50x je inleg wanneer Oranje ook tegen IJsland weet te winnen! 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - IJsland en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

De boost is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Wint Nederland haar tweede oefenduel en wordt IJsland met een nederlaag naar huis gestuurd? Dan pak je maximaal €50! Speelt Nederland gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Met een reguliere odd van 1.18 is Oranje met afstand de favoriet in De Kuip. De voetbalmachine van Koeman begon in de tweede helft tegen Canada goed te lopen en is het zaak dat er eerder wordt afgerekend met de volgende tegenstander. Veel spelers zijn een basisplaats nog niet zeker en zullen er alles aan willen doen om de bondscoach in het laatste oefenduel te overtuigen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust