Bayern bijna akkoord met Fulham over tranfser Palhinha

'Bayern betaalt 45 miljoen euro en heeft langverwachte versterking bijna binnen'

9 juni om 14:24
Laatste update: 9 juni om 14:39

Bayern München en Fulham zijn bijna akkoord over de transfer van João Palhinha. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sport. De Portugees hoopt dat de transfer voor het EK nog rond is.

De Duitse topclub betaalt een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen voor Palhinha. De verdedigende middenvelder is daarmee de eerste versterking van Bayern onder de nieuwe coach Vincent Kompany. Palhinha kan een contract voor vier of vijf jaar tekenen in de Duitse stad. Een mondeling akkoord is inmiddels bereikt en de Portugees hoopt dat de laatste plooien nog voor het EK gladgestreken worden. 

Afgelopen transferperiodes waagde Bayern ook al een hele goede poging voor de diensten van Palhinha. De Portugese middenvelder was zelfs al in Duitsland en ging al op de foto met het shirt van de club, maar de overstap ging niet door. Fulham kon geen vervanger halen, waardoor ze Palhinha uiteindelijk niet wilden verkopen. Nu lijkt de transfer wel door te gaan voor de toekomstige ploeggenoot van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: