Utrecht wijst meerdere biedingen van PSV op Flamingo af

'PSV moet na Driouech ook ver gaan voor ander target, aantal biedingen afgewezen'

11 juni om 07:31

Het is nog niet zeker dat Ryan Flamingo volgend seizoen voor PSV speelt. Volgens De Telegraaf heeft FC Utrecht al meerdere biedingen uit Eindhoven afgewezen en zijn er belangrijke kapers op de kust.

Het gat tussen de biedingen van PSV en het bedrag dat FC Utrecht wil, lijkt vooralsnog groot. De Domstedelingen willen 'Quinten Timber-achtige bedragen' voor Flamingo en dat soort biedingen zijn nog niet binnengekomen. De Domstedelingen zouden een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro willen. PSV wil naast Flamingo ook Couhaib Driouech graag halen, maar loopt bij Excelsior tegen hetzelfde probleem aan. De biedingen van PSV vinden de Kralingers nog te laag.

Flamingo werd afgelopen seizoen door FC Utrecht gehuurd van Sassuolo. In dat contract zat een optie tot koop en die is door de club gelicht. Flamingo maakte het gehele Eredivisie-seizoen een ijzersterke indruk en is erg gewild mede vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid. De 21-jarige speler uit Blaricum kan zowel in het hart van de verdediging als op het middenveld uit de voeten.

PSV lijkt door te willen pakken voor Flamingo, maar de kampioen van de Eredivisie lijkt hier niet rustig aan mee te kunnen doen. Er zouden nogal wat kapers op de kust zijn. Teams uit Duitsland, België en Italië hebben Flamingo ook op de korrel. Een concreet bod uit die landen is nog niet binnen, maar het zorgt in ieder geval voor extra druk bij PSV.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: