Op recordjacht: Studio Oranje bereikt podcast top-5

Op recordjacht: Studio Oranje bereikt podcast top-5

11 juni om 19:45

Het naderende EK en de stijgende Oranje-koorts zorgen voor records bij VoetbalPrimeur. Studio Oranje is op dit moment de best beluisterde sportpodcast van Nederland.

Nog maar vijf nachtjes slapen, dan begint voor het Nederlands elftal het EK in Duitsland. In de aanloop naar het eindtoernooi bleef Studio Oranje maar klimmen in de hitlijsten, met een nieuw, voorlopig hoogtepunt: de EK-podcast van VoetbalPrimeur, die tijdens het toernooi dagelijks zal verschijnen, staat inmiddels op de vijfde plaats in de podcast top-200.

Tekst gaat verder onder de embed

In Studio Oranje word je bijgepraat over het laatste nieuws rondom het Nederlands elftal én hoor je experts aan het woord. Uiteraard komen ook de andere 23 EK-deelnemers komen aan bod. Luisteren dus!

En het wordt nog leuker: vanaf de start van het EK op 14 juni staat er elke ochtend een gloednieuwe Studio Oranje in je favoriete podcastapp. VoetbalPrimeur is dé plek voor al het laatste nieuws over Oranje!

Bekijk hieronder de laatste aflevering van Studio Oranje. Vrijdag, op de dag van de officiële EK-start, zijn we er alweer!