Bij TOTO wedden met de Vroege Uitbetaling op EK-wedstrijden van Oranje

Op Oranje inzetten tijdens EK? TOTO betaalt je al uit bij twee goals voorsprong!

11 juni om 12:00

ADVERTORIAL - Nu de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal erop zitten, is het tijd voor het echte werk. Oranje speelt in ieder geval tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk op het EK. TOTO heeft met de Vroege Uitbetaling een mooie actie in petto, waarbij een weddenschap rondom winst van Oranje of een ander aan het EK deelnemend land al tijdens de wedstrijd winnend kan zijn!

Zo werkt de Vroege Uitbetaling

De Vroege Uitbetaling zorgt ervoor dat je je minder zorgen hoeft te maken om een comeback van de tegenstander. Wanneer je op een ploeg inzet, handelt TOTO je weddenschap al af wanneer een voorsprong van twee doelpunten wordt gepakt. Komt de ploeg van jouw keuze met bijvoorbeeld 2-0, 3-1 of 4-2 voor te staan? Dan hoef je niet langer te wachten en is je weddenschap winnend!

Bij enkele weddenschappen wordt de Vroege Uitbetaling direct doorgezet wanneer de voorsprong van twee doelpunten is gepakt. Is winst van je team deel van een combi-weddenschap of een Bet Builder? Dan wordt dat deel van de weddenschap als winnend aangevinkt.

Klik hier om alles te lezen over de Vroege Uitbetaling bij TOTO!

Actie geldt bij ALLE EK-wedstrijden

De Vroege Uitbetaling hanteert TOTO bij alle wedstrijden die op het EK worden gespeeld. Dat betekent logischerwijs dat ook de wedstrijden van Oranje er onder vallen. Voor een overwinning van Nederland tegen Polen staat een quotering van 1.60, een Oranje-zege tegen Frankrijk kan je 4.25 keer je inzet opleveren en winst tegen Oostenrijk heeft een bijbehorende quotering van 2.09.

Klik hier om één van de weddenschappen rondom Oranje te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust