Seuntjens en De Graafschap langer met elkaar door: spits plakt er jaar aan vast

Witte rook uit de Vijverberg: De Graafschap gaat langer door met publiekslieveling

11 juni om 14:22
Laatste update: 11 juni om 16:36

Ralf Seuntjens heeft voor één jaar bijgetekend bij De Graafschap, zo melden de Superboeren via de eigen kanalen. De spits, die in de afgelopen winterstop terugkeerde naar de Vijverberg, begint aan zijn laatste seizoen als profvoetballer.

Na een zware periode waarin hij tegen ziekte vocht, knokte Seuntjens zich knap terug. Na twee seizoenen bij het Japanse FC Imabari keerde de aanvaller in januari terug bij de Graafschap, waarna hij zeventien wedstrijden wist te spelen in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij tot vijf doelpunten kwam.  Ik heb het goed naar mijn zin bij De Graafschap en ben gebrand om er komend seizoen een geweldig jaar van te maken", spreekt hij uit.

Technisch directeur Peter Bijvelds is in zijn nopjes met de contractverlenging van Seuntjens. "Het was een wens van iedereen binnen de club om Ralf voor onze club te behouden. Het moest natuurlijk wel mogelijk zijn en we zijn erg blij dat Ralf nog een jaar blijft. Zowel als mens, maar ook als speler is hij een absolute toegevoegde waarde gebleken. We blijven ook doorzoeken naar extra concurrentie voor Ralf, maar zijn enorm blij met deze eenjarige verlenging."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: