Koopmeiners laat van zich horen: 'Nachtmerrie, veel teleurstelling en verdriet'

Koopmeiners laat van zich horen: 'Nachtmerrie, veel teleurstelling en verdriet'

11 juni om 18:41
Laatste update: 11 juni om 21:19

In navolging van Frenkie de Jong heeft ook Teun Koopmeiners op Instagram gereageerd op zijn absentie op het EK. De middenvelder spreekt van 'een nachtmerrie' en steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken.

Koopmeiners raakte in de warming-up van de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland gebleseerd, waardoor er een streep door zijn EK gaat. Daags na dat moment meldt de middenvelder zich op Instagram. 'Wat een prachtige maand had moeten worden is helaas veranderd in een nachtmerrie. Met enorm veel teleurstelling en verdriet heb ik de uitslag van de testen en scans vernomen. Helaas hebben die geconstateerd dat er geen mogelijkheid is om deel te nemen aan het EK 2024', zo klinkt het.

'Spelen voor het Nederlands elftal, op een eindtoernooi en met dit geweldige team zou een grote eer zijn geweest', gaat een balende Koopmeiners verder. 'Vanaf nu zal ik net als de rest van de Oranje fans het team aanmoedigen en steunen op weg naar een geweldig toernooi! Vlammen boys!'

Bondscoach Ronald Koeman heeft nog geen vervanger opgeroepen voor Koopmeiners, terwijl Ian Maatsen De Jong vervangt bij Oranje. De linksback neemt rugnummer 20 wel over van Koopmeiners op het EK.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje over o.a. het wegvallen van Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners: