Johan Derksen klaar met voetbal

Derksen klaar met voetbal: 'Stoor me vooral aan die volgevreten pseudo-vedetten'

12 juni om 09:22

Johan Derksen staat niet te trappelen om het komende maand elke dag over voetbal te hebben bij Vandaag Inside. In gesprek met De Telegraaf erkent de televisiepersoonlijkheid dat het voetbal hem 'eigenlijk helemaal niets meer interesseert'.

Vandaag Inside Oranje gaat vrijdag van start en Derksen staat na een paar weken rust niet te trappelen om weer met Wilfred Genee en René van der Gijp over voetbal te gaan praten. "Politiek en andere actuele onderwerpen, dat vind ik veel leuker dan lullen over voetbal", aldus Derksen.

Het voetbal interesseert Derksen 'eigenlijk helemaal niets meer'. De televisiepersoonlijkheid ergert zich vooral. "Ik stoor me vooral aan die soms volgevreten pseudo-vedetten, die eerder miljonair zijn dan volwassen. In het huidige Nederlands elftal zitten meer kwalletjes dan gewone voetballers."

Eerder liet Derksen zich bij Powned uit over de haarband van Memphis Depay. "Ik begrijp niet dat Koeman het toegestaan heeft, want hij heeft geen lang haar. Vroeger had je spelers met lang haar. Zij hadden zo’n band, want anders ging het haar voor hun ogen hangen."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: