Sánchez wil transfer maken naar Cruz Azul

'Ajax-flop kan rekenen op veel interesse en heeft duidelijke transferwens'

12 juni om 11:13

Jorge Sánchez heeft een duidelijke voorkeur voor een transfer naar Cruz Azul, zo schrijft het Mexicaanse Record. De rechtsachter kan rekenen op interesse van meerdere clubs uit Brazilië en Mexico, maar hij denkt alleen aan een overstap naar Cruz Azul.

Er is al een voorakkoord gesloten tussen Sánchez en Cruz Azul over een transfer. Zodra de Mexicaans international met zijn land uit de Copa América ligt, zullen de medische keuring en de contractuele handelingen beginnen.

Volgens de informatie van Record hebben ook de Mexicaanse ploegen Monterrey, Tigres en Chivas hun interesse getoond in de diensten van Sánchez, maar zijn transferwens is duidelijk. 'Het is zijn wens om het shirt van Cruz Azul te dragen', klinkt het. Ook het Braziliaanse Botafogo was in de markt voor Sánchez.

Eerder wist De Telegraaf te melden dat Ajax bezig was met de afronding van de transfer van Sánchez naar Cruz Azul. De Mexicaanse club zal ongeveer drie miljoen euro betalen voor de diensten van de rechtsachter, die dus voor een terugkeer naar zijn geboorteland staat.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: