€1 wordt €50 bij winst op Polen!

Oranje wil EK perfect starten: €1 wordt €50 bij winst op Polen!

16 juni om 12:00
Laatste update: 16 juni om 12:07

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal trapt zondag af op het EK voetbal en neemt het in de eerste groepswedstrijd op tegen Polen. Het vertrouwen zal groot zijn bij de ploeg van bondscoach Ronald Koeman na een uitstekende voorbereiding met twee ruime overwinningen. Bookmaker Unibet pakt uit voor de start van het EK en biedt een fraaie actie aan voor nieuwe spelers: verander €1 in €50 wanneer Oranje van Polen wint! 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Polen - Nederland en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

Met een odd van 1.58 is Nederland de grote favoriet om het eerste groepsduel met een overwinning af te sluiten. Na 4-0 overwinningen op Canada en IJsland zit de sfeer er goed in bij 'onze' ploeg, al helemaal gezien het feit dat Canada vervolgens gelijkspeelde tegen Frankrijk en IJsland vlak daarvoor knap op bezoek bij Engeland wist te winnen. Met een overwinning in de eerste speelronde kan Oranje al een enorme stap zetten naar de achtste finales van het EK in Duitsland. Speel mee met Unibet en maak gebruik van de welkomstactie!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust