Liverpool en Manchester United geïnteresseerd in Frimpong

'Oranje-uitblinker verschijnt op de radar van Liverpool en Manchester United'

12 juni om 14:53

Naast FC Barcelona zijn ook Liverpool en Manchester United geïnteresseerd in de diensten van Jeremie Frimpong. De vleugelverdediger beschikt nog tot 14 juni over een afkoopclausule in zijn contract, zo weet BILD

Frimpong heeft een afkoopclausule van 40 miljoen euro in zijn contract staan. Deze afspraak vervalt op 14 juni en zodoende zullen vanaf die dag clubs dieper in de buidel moeten tasten voor de diensten van de vleugelverdediger. Om de afkoopclausule te kunnen lichten, zal Barça eerst spelers moeten verkopen. 

Bij Barça behoort Frimpong tot een van de topkandidaten om de selectie te versterken. De clubleiding overweegt om een ruildeal aan te bieden aan Bayer Leverkusen. De Catalaanse topclub zou openstaan om Ansu Fati te betrekken in een mogelijke huurdeal. 

Volgens BILD zijn ook Liverpool en Manchester United in de markt voor Frimpong. Daarnaast zou Bayern München navraag hebben gedaan naar de Oranje-uitblinker, maar de gesprekken bevinden vooralsnog niet in vergevorderd stadium. 

Afgelopen seizoen was Frimpong in de Bundesliga goed voor negen doelpunten en negen assists in 31 wedstrijden. De vleugelverdediger beschikt over een contract tot de zomer van 2028 bij de succesformatie van Xabi Alonso.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: