'Noa Lang gaat snel terugkeren bij PSV'

Goed nieuws voor PSV: 'Lang weer fit, eerste strijd met Feyenoord haalbaar'

13 juni om 10:23
Laatste update: 13 juni om 10:27

Noa Lang heeft groen licht gekregen om over een paar weken weer volledig aan te sluiten bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De frivole buitenspeler is de afgelopen weken weer honderd procent fit geraakt.

Het ED meldt dat Lang vanaf de eerste week van de voorbereiding weer volledig mee zal gaan trainen met de selectie van PSV. De aanvaller lijkt ook 'gewoon' inzetbaar in oefenwedstrijden in juli én zelfs op tijd klaar voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

De laatste vijf maanden heeft Lang besteed aan revalidatie na een aantal hamstringblessures. Hierdoor ging het seizoensslot in de Eredivisie aan hem voorbij en moet hij het EK van 2024 missen. Op de huldiging van PSV, beloofde Lang het Eindhovense publiek al dat zijn teamgenoten en hij volgend jaar terug zouden keren met de 25e landstitel.

Voor PSV begint het nieuwe seizoen officieel op vrijdag 2, of zondag 4 augustus. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal is bekerwinnaar Feyenoord dan de tegenstander. De wedstrijd zal gespeeld worden in het Philips Stadion, in Eindhoven.