Nadje reageert op transfer naar Feyenoord

'Het is een eer om voor Feyenoord uit te komen, een van grootste Eredivisie-clubs'

14 juni om 11:59

Chris-Kévin Nadje is erg blij met zijn transfer naar Feyenoord. De 22-jarige middenvelder is door Feyenoord overgenomen van FC Versailles. Nadje heeft in De Kuip zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2028.

"Ik ben zeer blij om hier te zijn en dat ik ga spelen voor deze geweldige club", vertelt Nadje in gesprek met de clubkanalen. "Ik weet dat Feyenoord een van de grootste clubs in de Eredivisie is. Er spelen grote spelers voor deze club. Dus voor mij is het een eer om voor Feyenoord uit te komen."

Bij Feyenoord wordt Nadje gezien als een versterking voor het eerste elftal. De kersverse aanwinst heeft een duidelijke doelstelling in Rotterdam. "'Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen en veel prijzen te winnen", aldus Nadje. "Ik ben begonnen in de jeugdopleiding van RC Lens. Ik heb voor Stade Laval gespeeld, afgelopen seizoen bij FC Versailles en nu ben ik bij Feyenoord."

Nadje wil zich bij Feyenoord gaan meten op het hoogste niveau. "Uitkomen in de Champions League en natuurlijk veel prijzen winnen", zo vertelt de middenvelder, die vervolgens zijn kwaliteiten uitlegt. "Ik ben een technische middenvelder die graag box-to-box speelt. Ik hou van schieten en doelpunten maken. Ik breng ook een ambitie mee, mijn motivatie om te slagen is groot. Dat wil ik bijdragen aan het team."

Ten slotte heeft Nadje lovende woorden voor de fans van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb beelden gezien van de sfeer hier in het stadion. Ik hou daarvan. Ik speel voetbal om uit te komen in dit soort sfeervolle stadions. Ik ben blij om straks de supporters te ontmoeten en ik kan niet wachten om voor Feyenoord uit te komen."

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: