Nadje is officieel speler van Feyenoord

Feyenoord betaalt half miljoen euro en heeft derde zomeraanwinst officieel binnen

14 juni om 11:13
Laatste update: 14 juni om 11:19

Feyenoord heeft de komst van Chris-Kévin Nadje officieel gemaakt. De middenvelder maakt voor een half miljoen euro de overstap van FC Versailles en is de derde zomeraanwinst van de Rotterdammers.

Nadje werd al lange tijd gelinkt aan een overstap naar Feyenoord en onlangs werd hij zelfs al in Rotterdam gespot. De middenvelder tekent een contract tot 2028 in De Kuip. Na Gijs Smal en Anis Hadj-Moussa is hij de derde nieuwe zomeraanwinst van Feyenoord. Ook werd de nieuwe trainer Brian Priske aangesteld deze zomer. De 22-jarige Nadje moet als extra diepte gelden voor het middenveld van de Rotterdammers. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

De Frans-Ivoriaanse Nadje begon zijn loopbaan in de jeugd van het Franse RC Lens. Na avonturen bij EFAFC en Stade Laval trok hij afgelopen seizoen naar FC Versailles. Daar speelde hij 32 duels, waarin hij zeven keer scoorde en twee assists gaf. Nadje is 1.90 meter lang en daardoor een opvallende verschijning op het middenveld. In een eerder stadium werd hij genoemd als mogelijke opvolger van Ramiz Zerrouki of Mats Wieffer. Die twee kunnen mogelijk nog vertrekken deze zomer. 

Nadje is zelf dolgelukkig met zijn stap naar Feyenoord. "Het is een droom die uitkomt dat een grote club als Feyenoord zich voor me heeft gemeld. Het is natuurlijk een behoorlijke stap, maar ik ben er klaar voor om me in Rotterdam verder te ontwikkelen als voetballer. Het belangrijkste wat ik moet doen is hard werken en zorgen dat ik zo snel mogelijk aanhaak op het vereiste niveau. Ik kan niet wachten om mezelf hier te laten zien."

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: