Zoet kan rekenen op interesse vanuit binnen- en buitenland

'PSV-terugkeer niet helemaal ondenkbaar, voorlopig geen beslissing over toekomst'

14 juni om 12:20

Jeroen Zoet kan rekenen op interesse uit zowel Nederland als het buitenland, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De goalie wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Groningen, maar ook een terugkeer naar PSV is niet volledig uitgesloten. 

Zoet heeft besloten om te vertrekken bij het Italiaanse Spezia. De voormalig PSV-doelman kon zijn contract met twee seizoenen verlengen in Italië, maar hij heeft voorkeur voor een nieuw avontuur. 'Het meest logische is op dit moment dat Zoet weer teruggaat naar Nederland, al heeft de keeper ook een aantal buitenlandse opties in het vuur', schrijft het ED

Volgens het medium is de berichtgeving omtrent een mogelijke komst van Zoet naar FC Groningen vooralsnog 'incorrect of op zijn minst zeer voorbarig'. De goalie is in beeld bij de promovendus, maar deze interesse is op dit moment nog niet concreet. 'Zoet heeft wel van andere Nederlandse clubs uit de Eredivisie voorstellen gehad, maar die nog in beraad', zo valt er te lezen. Deze aanbiedingen voldoen nog niet aan de verwachtingen van Zoet.

Voorlopig neemt Zoet nog geen beslissing over zijn toekomst, want hij wil na een lang seizoen nadenken over de juiste vervolgstap. Het ED weet te melden dat een terugkeer naar PSV 'niet helemaal ondenkbaar' is, maar dan zal het moeten passen in het financiële en sportieve plaatje. Bovendien zal er afscheid genomen moeten worden van Drommel. 'Dat laatste is op dit moment niet zo eenvoudig, omdat de keeper een fors salaris toucheert', besluit het medium. 

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: