Waar wordt het EK-duel tussen Polen en Nederland uitgezonden?

Waar wordt het EK-duel tussen Polen en Nederland uitgezonden?

14 juni om 16:00

Het Nederlands elftal is afgereisd naar Duitsland voor het EK 2024. In de eerste groepswedstrijd neemt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman het op tegen Polen. Waar wordt dit EK-duel uitgezonden?

Oranje is in de groepsfase gekoppeld en Frankrijk, Oostenrijk en Polen. De eerste wedstrijd is traditiegetrouw een hele belangrijke om jezelf een goede positie te geven voor de rest van de poulefase. 

De Poolse nationale ploeg zal het tegen Oranje moeten doen zonder Robert Lewandowski. De spits moet door een blessure de eerste EK-wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Bij het Nederlands elftal is Brian Brobbey nog een vraagteken, terwijl er eerder een streep ging door de EK-deelnames van onder meer Marten de Roon, Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners. 

Waar wordt Polen - Nederland uitgezonden?

De groepswedstrijd tussen Polen en Nederland staat gepland op zondag 16 juni om 15.00 uur. Het duel zal afgewerkt worden in het Volkspark Stadion in Hamburg en is live te zien op NPO 1. De mensen die de wedstrijden liever volgen met Belgisch commentaar kunnen inschakelen bij VRT.

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: