Waar wordt het EK-duel tussen Nederland en Oostenrijk uitgezonden?

Waar wordt het EK-duel tussen Nederland en Oostenrijk uitgezonden?

23 juni om 22:00
Laatste update: 23 juni om 22:21

De groepsfase van het EK 2024 nadert het einde. In de laatste poulewedstrijd speelt het Nederlands elftal tegen Oostenrijk. Waar is dit duel te zien? VoetbalPrimeur zoekt het voor je uit.

Oranje en bondscoach Ronald Koeman zullen het dinsdagavond niet cadeau krijgen in Berlijn. Oostenrijk is uitstekend in vorm, want van de laatste zeven wedstrijden werd er geen enkele keer verloren. Het Nederlands elftal verzamelde vier punten tegen Polen (2-1) en Frankrijk (0-0). Oostenrijk staat op drie punten.

In het verleden speelde Oranje twintig keer tegen Oostenrijk. Er werd tien keer gewonnen, vier keer eindigde het in een gelijkspel en de overige zes wedstrijden gingen de Oostenrijkers er met een overwinning van door. Op het EK 2021 zaten Nederland en Oostenrijk ook bij elkaar in de poule. Destijds wist Oranje met 2-0 te winnen.

Waar wordt Nederland - Oostenrijk uitgezonden?

De wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk wordt gespeeld op dinsdag 25 juni om 18.00 uur. Het duel wordt afgewerkt in het Olympiastadion in Berlijn, maar is uiteraard ook live te volgen op de televisie. De wedstrijd is te zien via NPO 1. Op hetzelfde tijdstip is het duel ook te zien met Belgisch commentaar op VRT.

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder!