Nieuwkoop wil rest van zijn loopbaan bij Feyenoord blijven

'Als het aan mij ligt, dan blijf ik de rest van mijn carrière bij Feyenoord'

15 juni om 11:12

Bart Nieuwkoop zou graag voor de rest van zijn loopbaan bij Feyenoord blijven. De verdediger vertelt in gesprek met Feyenoord Magazine over zijn druistige begin van het seizoen en de liefde voor de club.

Nieuwkoop keerde vorige zomer terug bij Feyenoord, maar zijn rentree in De Kuip was niet direct een succesvolle. De verdediger liep direct tegen een rode kaart aan tegen Fortuna Sittard. "Misschien was ik er wel té gebrand op, denk ik nu. Maar ik geniet er echt van om weer Feyenoorder te zijn." In totaal kwam Nieuwkoop tijdens 21 Eredivisie-wedstrijden in actie, waarvan ook een aantal als aanvaller.

Voor Nieuwkoop zit zijn liefde voor de club Feyenoord in ieder geval erg diep. De verdediger werd in Tholen geboren, maar ziet Rotterdam inmiddels als zijn echte tijd. "Als het aan mij ligt, blijf ik de rest van mijn carrière bij Feyenoord. Maar ik moet wel genoeg minuten maken, want bankzitten past niet bij mij." Nieuwkoop was daarom ook dolblij dat Feyenoord de beker won dit jaar. "We hebben met z’n allen hard gewerkt, dan is het heel mooi dat je jezelf daarvoor kunt belonen met een prijs."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: