Victor Osimhen ruziet met Finidi George

Osimhen in de clinch met oud-Ajacied: 'Ik heb screenshots van onze gesprekken!'

15 juni om 16:51
Laatste update: 15 juni om 18:35

Victor Osimhen ruziet met Finidi George over het nationale elftal van Nigeria. George is sinds kort bondscoach van The Super Eagles, maar kende een allesbehalve soepele start. De slechte presentaties zouden deels aan de afwezigheid van zijn sterspeler te wijten zijn.

Oud-Ajacied George ging in april aan de slag als bondscoach van Nigeria. De voormalig buitenspeler, die al actief was als assistent van het Afrikaanse land, kreeg de taak om Nigeria naar kwalificatie voor het WK in 2026 te leiden. Nigeria gaat echter door een mindere periode en staat zeer teleurstellend vijfde in de kwalificatiegroep.

Tijdens de afgelopen interlandperiode ontbrak Osimhen. De spits had zich niet beschikbaar gesteld wegens blessureleed. George twijfelt echter aan de professionaliteit en toewijding van zijn pupil. De bondscoach maakte afgelopen week dan ook kenbaar dat Osimhen zich tóch beschikbaar had moeten stellen.

Osimhen was daar op zijn zachts gezegd niet blij mee. "Ik zal jouw naam niet uit mijn mond laten komen, maar ik zal foto's op mijn verhaal plaatsen", reageerde de spits via een livevideo op Instagram. "Ik heb screenshots van onze gesprekken!"