De Roon maakt grap over haarband op Instagram

Buitenspel: social media-koning De Roon slaat weer toe met grap over haarband

16 juni om 20:05

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Social media-koning De Roon slaat weer toe

Marten de Roon laat zich graag op een humoristische manier uit via zijn Instagram-pagina en door de zege van Oranje zag de middenvelder weer kans om een post te maken. De speler van Atalanta Bergamo kon zelf niet mee naar het EK door een blessure en dus kijkt hij de wedstrijden vanuit zijn vakantieadres. Daar kon hij het niet laten om een grapje te maken.

Bij een foto met zijn dochter in Oranje-shirt zet De Roon: ‘Wanneer doe jij je haarband om?’ Daarmee doelt de middenvelder natuurlijk op de veelbesproken haarband van Memphis Depay. De spits droeg tijdens de wedstrijd tegen Polen zijn bekende haarband met het cijfer 10 en daarop de tekst: ‘Who cares’. Wanneer De Roon zelf weer fit genoeg is om te voetballen, is nog onbekend.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)