Hoge quotering voor Mbappé-goals tegen Oostenrijk

Frankrijk wil goed voorbeeld Oranje opvolgen, Mbappé wil in illuster rijtje komen

17 juni om 14:00

ADVERTORIAL - Frankrijk begint als grote favoriet op de maandagavond aan het EK en treft Oostenrijk in de groep van Oranje. De Fransen hebben met Kylian Mbappé een wereldspeler in huis die zich graag willen laten zien aan Real Madrid, zijn nieuwe werkgever. TOTO staat klaar met quoteringen voor een hoofdrol van de superspits, die op 14 juli deel kan uitmaken van een illustere groep voetballers! 

Mbappé wil van hatelijke nul af

De interlandcarrière van Mbappé is op 25-jarige leeftijd al zeer indrukwekkend te noemen: de spits was in 79 interlands goed voor 47 doelpunten en 33 assists en de tank is nog lang niet leeg. De Fransman speelde één keer eerder op een EK, maar wist in zijn vier duels geen één keer het net te vinden. Na de WK-winst in 2018 en zijn hattrick in 2021 op Qatar zal het voor Mbappé ook tijd zijn zich te laten gelden op een Europees Kampioenschap. 

In de EK-kwalificatie was Mbappé zéér effectief voor Frankrijk en was de spits in acht wedstrijden goed voor tien doelpunten en zes assists. Weet Mbappé in het duel met Oostenrijk twee keer te scoren in de eerste helft? Bij TOTO staat een verhoogde quotering klaar van maar liefst 23.00! Voor een overwinning van Frankrijk en een treffer van Mbappé staat de quotering van 2.45 voor je klaar.

Weet Mbappé buiten het zestienmetergebied te scoren? Dan pak je dertien keer je inleg. Een hattrick van de spits levert je de quotering van 21.00 op, terwijl twee goals zes keer je inleg oplevert. Mbappé kan zich bij een EK-titel scharen bij een groep van 33 spelers die zowel het WK als het EK wonnen - de eerste stap voor die titel moet worden gezet tegen Oostenrijk.

Vroege Uitbetaling

TOTO staat voor álle wedstrijden op het EK klaar met de Vroege Uitbetaling! Staat de ploeg van jouw 1x2-keuze voor met twee doelpunten verschil? Dan wordt je weddenschap automatisch winnend, zelfs wanneer de tegenstander een comeback weet te forceren. In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust