Buitenspel: eerste tatoeage van EK-eindzege Oranje nú al een feit

Buitenspel: 23-jarige waaghals laat nu al tattoo van EK-eindzege Oranje zetten

17 juni om 21:14
Laatste update: 17 juni om 22:34

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Eerste tattoo van EK-winst Oranje al een feit'
Aan vertrouwen geen gebrek, bij de 23-jarige Bart Blom: de man uit Roosendaal heeft al een tatoeage van een EK-eindzege van het Nederlands elftal laten zetten. Op de rechterarm van de man uit Roosendaal prijkt nu een EK-beker met daarachter de Nederlandse vlag, met daaronder de tekst 'EURO 2024 WINNER'.

Blom zette de tattoo om deel te nemen aan een winactie van tattooshop Falcon Ink. Als Oranje het EK nu daadwerkelijk wint, ontvangt Blom 10 duizend euro van de winkel, terwijl hij de tattoo gratis heeft mogen zetten. De kans dat het Nederlands elftal met lege handen naar huis gaat en hij daardoor met een niet kloppende tattoo zit, neemt Blom voor lief. "Ja, dan zit ik wel met een tattoo, maar dan heb ik wel weer een verhaal te vertellen", zegt hij tegen Brabants Dagblad.

"En ik heb wel meerdere tattoo's, dus het is niet dat dit mijn eerste is. Volgende maand gaan ze mijn hele rechterarm vol zetten, dus dan valt hij misschien wel niet meer zo op", besluit hij.

Bekijk de beelden van de tattoo hieronder

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Omroep Brabant (@omroepbrabant)