Derksen hekelt haarband van Memphis

Derksen sabelt Oranje-ster neer: 'Als Koeman niks doet staan we voor lul'

18 juni om 07:57

Johan Derksen heeft zich niet voor het eerst kritisch uitgelaten over de haarband van Memphis Depay. Hij stoort zich mateloos aan het accessoire van de Oranje-aanvaller, en is van mening dat bondscoach Ronald Koeman in moet grijpen. 

"Ik zit naar een EK te kijken, maar dan zie ik één speler met zo'n kolderieke haarband, en dat is Memphis", steekt Derksen maandagavond fel van wal bij Vandaag Inside. "Ik hou nooit van die spelers die dan op willen vallen. Dat is hij dan weer... Het stelt niks voor, en waar maak je je druk?", vraagt hij zichzelf hardop af. "Nou, het wordt een soort commercieel geval. Hij heeft er alweer het getal tien op laten borduren, en de woorden 'who cares'. Nou, ik 'care' zolang hij niet goed speelt."

De Snor ziet het liefst alle hoofdbanden verdwijnen. "In heel Nederland vielen die hoofdbanden de deur uit. Ik zie die als-clown-verkleedde-Oranje-supporters tegenwoordig allemaal met een hoofdband lopen. Maar ik had het als ik Ronald Koeman was verboden!", foetert Derksen. "Als morgen acht spelers met een hoofdband aankomen kan Koeman niks doen en staan we voor lul in de hele wereld."