Pak 50x je inleg bij Turkse zege op Georgië!

Turkije wil ontsnappen uit zware poule: 50x je inleg bij zege op Georgië!

18 juni om 12:00

ADVERTORIAL - Turkije trapt dinsdag af op het EK in Duitsland en treft Georgië, wat op papier de makkelijkste tegenstander in de poule is. De ploeg van bondscoach Vincenzo Montella heeft een overwinning meer dan nodig om de achtste finales te bereiken. Pak bij bookmaker Unibet als nieuwe speler 50x je inleg wanneer Turkije de eerste groepswedstrijd van Georgië wint! 

Veel gelijkenissen met succesvolste EK 

Turkije kende een lastige voorbereiding richting het EK in Duitsland, maar de voortekenen richting het begin van de groepsfase zijn bijzonder gunstig: de Turken zitten in de groep met Georgië, Tsjechië en Portugal en dat toont veel gelijkenissen met het succesvolste EK in de geschiedenis van het land. In 2008 haalde Turkije de halve finale en werd in de slotminuut verloren van Duitsland. Destijds zat Turkije óók in de groep met Tsjechië en Portugal tijdens de poulefase.

In het duel met Georgië moet worden gewonnen, daarna is de grootste stap naar de achtste finales al gezet. Het helpt dat tegenstander Georgië voor het eerst meedoet aan het EK en dat sterspeler Kvicha Kvaratskhelia niet in de absolute topvorm van een jaar geleden verkeert. 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Turkije - Georgië en zet in op 'Reguliere speeltijd: Turkije'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust