Ajax populair bij Kilmarnock FC

Schotse ploeg hoopt Ajax te loten: 'Dan weten ze niet wat hen overkomt'

18 juni om 15:17
Laatste update: 19 juni om 10:11

In de selectie van het Schotse Kilmarnock FC hopen veel spelers dat Ajax de tegenstander wordt in de tweede voorronde van de Europa League. Dat blijkt uit navraag van het mediateam bij de voetballers.

Het mediateam Kilmarnock heeft verschillende spelers uit de selectie gevraagd tegen welke club zij het liefst willen spelen. "Ajax uiteraard","Zeker Ajax” en "Ajax, die zullen niet weten wat hen overkomt" zijn een aantal van de antwoorden van de voetballers. De Amsterdammers zijn duidelijk erg populair bij de Schotse club, waar ook Sporting Braga vaak genoemd wordt.

Kilmarnock FC eindigde vierde in de Schotse Premiership en behaalde daarmee een ticket voor de voorronde van de Europa League. Woensdagmiddag om 12.00 uur zal de loting plaatsvinden waar de Schotten dus een van de mogelijke tegenstanders van Ajax zijn. Verder kan de nieuwe Italiaanse coach Francesco Farioli op Maccabi Petah-Tikva, Pafos FC, Paksi, Panathinaikos, Silkeborg IF, Tobol Kustanai, Vojvodina Novi Sad of Wisla Krakau stuiten.

Familiedag bij Oranje! Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: