Mainoo is Ten Hag dankbaar voor debuut bij Manchester United

Ten Hag kan rekenen op steun bij United: 'Ben dankbaar voor zijn geloof in mij'

19 juni om 09:08
Laatste update: 19 juni om 11:18

Kobbie Mainoo spreekt lovende woorden over Erik ten Hag. De controleur schuift aan op de persconferentie van Engeland, in aanloop naar het duel met Denemarken. Mainoo geeft aan Ten Hag ontzettend dankbaar te zijn voor zijn doorbraak bij Manchester United.

"Ik ben Ten Hag zo dankbaar voor zijn vertrouwen en geloof in mij. Daarvoor kan ik hem niet genoeg bedanken", begint Mainoo zijn verhaal. Het is ook de middenvelder van Manchester United niet onopgemerkt gebleven dat de Haaksbergenaar volgend seizoen weer voor de groep staat op Old Trafford. "Het geeft rust om te weten welke manager we hebben als we terugkomen", stelt Mainoo.

"Ik ben blij dat ik met hem kan werken en twee prijzen heb mogen winnen. Hopelijk komen er nog meer", vervolgt hij. Ten Hag liet Mainoo debuteren in de hoofdmacht van United. Na de zomer komen beiden elkaar dus weer tegen in Manchester.

Mainoo en Engeland zullen echter eerst het EK gaan vervolgen. The Three Lions spelen donderdag hun tweede groepsduel tegen Denemarken, dat zijn eerste wedstrijd gelijkspeelde tegen Slovenië. Engeland won zijn openingsduel van Servië (0-1).