€1 wordt €50 bij goal van Nederland tegen Frankrijk

Oranje in EK-kraker tegenover Frankrijk: €1 wordt €50 bij goal van Nederland!

21 juni om 12:00
Laatste update: 21 juni om 10:57

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal staat vrijdag tegenover niemand minder dan Frankrijk in de tweede speelronde van het EK in Duitsland. Na een zege op Polen zal Nederland met zelfvertrouwen op het veld staan tegen Les Bleus en ook Unibet staat klaar met een fraaie welkomstactie: pak 50x je inleg wanneer Nederland scoort in het duel met Frankrijk! 

Nederland leidt op doelsaldo

Frankrijk geldt als angstgegner van Oranje, maar in de onderlinge duels leidt ons kikkerlandje in het doelsaldo. In 30 ontmoetingen scoorde Nederland 57 keer, terwijl de Fransen 53 keer het net troffen. De Fransen hadden het in de eerste speelronde zwaar tegen een goed spelend Oostenrijk en ook bondscoach Ronald Koeman zal weten: tegen de Fransen liggen zeker kansen. Het mogelijke wegvallen van Kylian Mbappé is in dat opzicht alleen maar een goed teken voor Oranje.

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - Frankrijk en zet in op 'Totaal Aantal Doelpunten door Nederland: Meer dan 0.5'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Voor deze actie pakt Unibet speciaal uit: slechts één goal van Nederlandse zijde is genoeg om deze welkomstbonus te pakken en 50x je inleg te ontvangen. De actie is geldig voor alle spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Een eigen doelpunt van Frankrijk telt óók. Komt Nederland op het scorebord tegen de Fransen? Dan pak je €50! Houdt Frankrijk de nul tegen Nederland? Dan verlies je maximaal €1. 

Fans van Polen opgelet

Meer vertrouwen in Polen dan in Nederland? Ook Polen staat vrijdag voor de tweede groepswedstrijd op het EK en treft Oostenrijk. Het land verloor het eerste groepsduel van Nederland, maar kwam wel brutaal op voorsprong en maakte het Oranje meer dan lastig. Weet Polen van Oostenrijk te winnen? Dan pak je 50x je inleg bij Unibet! Check via deze link de welkomstactie. Ook deze actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maixmale inleg van €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust