Hulshoff officieel naar Liverpool

Officieel: Slot neemt vertrouwde rechterhand mee van Feyenoord naar Liverpool

19 juni om 17:12

Sipke Hulshoff vertrekt definitief naar Liverpool. Dat heeft zowel Feyenoord als de Engelse topclub woensdagmiddag bekendgemaakt. Op Anfield wordt Hulshoff de rechterhand van Arne Slot, een functie die hij ook bij Feyenoord vertolkte. 

De transfer van Hulshoff naar Liverpool was al een tijdje aanstaande, maar nu zijn de laatste formaliteiten rondom de overstap officieel afgerond. "Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren. Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen – iets dat makkelijk te roepen is maar wat ik uit de grond van mijn hart meen", blikt de geboren geboren Leeuwarder terug op zijn periode in Rotterdam. 

De 49-jarige Hulshoff maakte in de zomer van 2021 de overstap van FC Volendam naar Feyenoord, waarmee hij zowel de landstitel als de KNVB Beker veroverde. Hulshoff begon als trainer van het O21-elftal, alvorens hij zich als assistent voegde bij de staf van Slot. Die functie combineerde hij tot voor kort met het assistentschap bij het Nederlands elftal. 

Ruben Peeters
Naast Hulshoff bewandelt ook Ruben Peeters de weg naar Liverpool. Peeters was de voorbije drie seizoen werkzaam in de performance- en medische staf van Feyenoord als Head of Performance.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!