Feyenoord wilde Stengs ruilen voor Isaksen van Lazio

'Feyenoord wilde ruildeal met Lazio: Stengs moest plaatsmaken voor oude bekende'

19 juni om 20:13

Feyenoord heeft SS Lazio twee opties gegeven om een transfer van Calvin Stengs te kunnen bewerkstelligen, aldus Gianluca Di Marzio. De Romeinen zijn erg gecharmeerd van de aanvaller, maar Dennis te Kloese stelt zich hard op.

De eerste optie die Feyenoord schetste, was een ruildeal met Lazio. Daarbij zou Calvin Stengs naar Italië vertrekken als de Deense aanvaller Gustav Isaksen naar Rotterdam zou komen. De 23-jarige rechtsbuiten stond vorig jaar zomer al in de belangstelling van Feyenoord, maar toen bleek hij te duur en vertrok hij naar Rome. Lazio heeft de ruildeal echter gelijk afgewezen, want de Romeinen willen Isaksen graag houden.

Optie twee is het betalen van een forse transfersom. Feyenoord wil als vast bedrag minimaal zestien tot zeventien miljoen euro zien voor Stengs. Daar komen dan nog bonussen bij, waardoor het bedrag tot twintig miljoen euro zal oplopen. Eerder zouden biedingen van tien en twaalf miljoen euro al van tafel zijn geveegd door Te Kloese. Lazio lijkt echter toch door te willen pakken.

Naast Stengs moet ook Tijjani Noslin naar Lazio komen. De oud-speler van Fortuna Sittard moet ook voor een fors bedrag naar Rome komen. Zijn huidige club Hellas Verona wil zo’n vijftien miljoen euro voor de diensten van de geboren Amsterdammer.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!