PSV doet verhoogd bod op Utrecht-speler Flamingo

'PSV klopt met verhoogd bod aan in Utrecht: Domstedelingen willen 10 miljoen euro'

19 juni om 21:12

PSV heeft een nieuw bod uitgebracht op FC Utrecht-speler Ryan Flamingo. De onderhandelingen tussen de twee Eredivisie-clubs lopen al een tijdje, maar PSV geeft volgens De Telegraaf niet op.

FC Utrecht wil een transfersom van rond de tien miljoen euro, inclusief een aantal bonussen. PSV deed in een eerder stadium al meerdere biedingen, maar heeft nu een bod ingediend dat dichter in de buurt komt van dat bedrag. Flamingo werd vorig seizoen door Utrecht gehuurd van Sassuolo, maar de Domstedelingen hebben zijn afkoopclausule deze zomer gelicht. Daardoor ligt de verdediger tot 2027 vast in Utrecht.

PSV heeft een aantal redenen waarom de club zo geïnteresseerd is in Flamingo. Zijn multifunctionele inzetbaarheid zou bijvoorbeeld een groot pluspunt zijn. Flamingo kan in het hart van de defensie, maar ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. PSV ziet in hem de ideale vervanger van André Ramalho, die waarschijnlijk vertrekt uit Eindhoven.

Flamingo is zich deze zomer optimaal aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. De verdediger traint samen met Jorrel Hato bij oud-verdediger Winston Bogarde. Laatstgenoemde was lange tijd onderdeel van de staf van Ajax, maar deze zomer helpt hij de twee talenten dus om de verdedigende kwaliteiten te verbeteren.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Football Mix B.V. (@footballmixbv)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: