Feyenoord wijst openingsbod Atlético op Hancko af

'Spel op de wagen: Feyenoord slaat openingsbod Atlético Madrid af'

20 juni om 10:38

Atlético Madrid heeft een openingsbod uitgebracht op Dávid Hancko, meldt 1908. De eerste aanbieding van de Madrilenen komt echter 'bij lange na' niet in de buurt van wat Feyenoord voor de Slowaakse steunpilaar verlangt.

Uit Spanje klonken al serieuze geluiden over de interesse van Atlético in Hancko. Dat nieuws wordt nu in Nederland bevestigd. Los Colchoneros hebben zich officieel gemeld in De Kuip. Het eerste bod uit Spanje wordt in Rotterdam-Zuid niet serieus genomen. Naar verluidt is een bod van twintig miljoen euro resoluut naar de prullenbak verwezen.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Atlético met een verbeterd bod terugkeert bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben zich tegelijk nog niet neergelegd bij een vertrek van Hancko. Brian Priske, de nieuwe trainer van Feyenoord die bij Sparta Praag samenwerkte met de verdediger, hoopt volgend seizoen gewoon te kunnen beschikken over de linkspoot. Feyenoord zou Hancko niet voor minder dan 35 miljoen euro van de hand willen doen.

Bij Atlético loopt Mario Hermoso uit zijn contract en Hancko wordt gezien als een ideale vervanger. Mocht de verdediger, die nu met Slowakije actief is op het EK, vertrekken, maakt Feyenoord in elk geval fors winst. Hancko kwam twee jaar geleden voor 8,3 miljoen euro over van Sparta Praag. De 26-jarige verdediger speelde tot op heden 93 officiële duels voor Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: