Ajax maakt drie oefenduels bekend

Ajax oefent drie keer in juli: Eredivisie-opponent en Schotse topclub

20 juni om 13:54

Ajax heeft drie oefenwedstrijden bekendgemaakt voor het begin van de maand juli. Één wedstrijd vindt plaats op De Toekomst, de anderen worden in Gelderland gespeeld.

Op vrijdag 5 juli vindt de eerste oefenwedstrijd plaats. Dan is PEC Zwolle de tegenstander op het eigen sportpark De Toekomst. Die wedstrijd vindt achter gesloten deuren plaats. Daarna trekt Ajax het land in en speelt het nog twee oefenwedstrijden. Op 9 juli speelt Ajax op het sportpark van Owios in Oldebroek tegen het Belgische Sint Truidense VV. Zaterdag 13 juli sluit Ajax de eerste oefencampagne af met een wedstrijd tegen Rangers FC op het sportpark van WHC in Wezep.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Anderlecht

  • logo

    Sint-Truiden

Na de twee bekendgemaakte oefenwedstrijden gaat Ajax op trainingskamp in eigen land. Van 15 tot en met 19 juli verblijven de Amsterdammers op de Wageningse Berg. Daar zal de club ook nog twee oefenwedstrijden afwerken, maar daar is nog niets over bekendgemaakt. Vervolgens begint Ajax op 25 juli officieel aan het seizoen met een duel in de kwalificatie van de Europa League tegen FK Vojvodina.