Benita verlengt bij Feyenoord en wordt uitgeleend aan Heracles

Heracles doet zaken met Feyenoord en huurt talentvolle verdediger

20 juni om 14:30

Mimeirhel Benita speelt komend seizoen voor Heracles Almelo. De verdediger van Feyenoord heeft wel zijn contract in Rotterdam laten verlengen, maar hij mag vlieguren gaan maken in Almelo.

Benita speelde afgelopen seizoen nog voor Excelsior, maar hij kon de degradatie van de Kralingers niet voorkomen. De twintigjarige rechtsback speelde in 27 wedstrijden mee voor Excelsior en gaf drie assists. Benita doorliep een gedeelte van de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte ook al zijn officiële debuut voor de hoofdmacht. Voordat de verdediger naar Almelo trok, verlengde hij eerst zijn contract bij Feyenoord tot 2029.

Wedden

Meer odds
  • logo

    TOP Oss

  • logo

    Excelsior

Almelo is dus de nieuwe bestemming van Benita en de verdediger is dolblij met de manier waarop hij daar is ontvangen. "Deze week heb ik mijn contract verlengd bij Feyenoord en nu krijg ik een mooie kans om mezelf bij Heracles Almelo verder te ontwikkelen als voetballer en als mens. In de afgelopen weken heb ik ook contact gehad met Jetro Willems en Mohamed Sankoh en zij vertelden goede verhalen over de club. Dat gaf me natuurlijk een extra boost om hier te komen."