Farioli houdt lippen op elkaar over Rosario en Weghorst

Farioli krijgt vraag over mogelijke Ajax-aankopen: 'Ik ben wel fan van hem als speler'

20 juni om 14:51

Francesco Farioli wil nog niets kwijt over mogelijke versterkingen voor Ajax komend seizoen. Pablo Rosario en Wout Weghorst worden veelvuldig aan de club gelinkt, maar de Italiaan weet nog van niets.

De laatste dagen komt de naam van Rosario veelvuldig aan bod bij de Amsterdammers. Van een akkoord zou nog geen sprake zijn en ook Farioli wil nog niets kwijt over de middenvelder die hij eerder trainde bij OGC Nice. "Rosario? Ik weet niet of hij terugkomt naar Nederland. Het gaat niet om de spelers die hier nu niet zijn. Maar ik ben fan van de speler en hij was erg belangrijk voor mij bij Nice. Het is niet netjes om over spelers van andere clubs te praten", vertelt hij in gesprek met ESPN.

Ook Weghorst zou een speler zijn die Ajax snel hoopt te verwelkomen. De spits zou zelf graag naar Amsterdam willen en de club zou er ook bijna uit zijn met Burnley. Over Weghorst wil Farioli echter ook nog niets kwijt. "Ik wil alleen over spelers van Ajax praten", is de Italiaan glashelder over mogelijke versterkingen voor Ajax. Farioli begon deze week met zijn eerste werkzaamheden op Sportpark de Toekomst.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: