Oranje kan achtste finale veiligstellen, Gakpo hoopt dat Slot meekijkt

Oranje kan achtste finale veiligstellen, Gakpo wil Koundé duizelig maken

21 juni om 15:00
Laatste update: 21 juni om 15:11

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal staat vrijdagavond tegenover Frankrijk in de tweede groepswedstrijd op het EK in Duitsland. De Fransen zijn sterk op papier, maar hadden het in de eerste wedstrijd al erg lastig met Oostenrijk, waardoor er zeker kansen liggen. Cody Gakpo krijgt een uitgelezen kans om Arne Slot, zijn nieuwe trainer, alvast om een basisplek te vragen bij Liverpool. TOTO richt de Lekker Man-special deze keer op Gakpo!  

Al eerder redder in nood 

Gakpo is uitstekend aan het EK begonnen en werd na de eerste groepswedstrijd tegen Polen al steevast tot Man van de Wedstrijd verkozen. De linksbuiten kan zijn goede vorm doortrekken tegen de Fransen en heeft in Jules Koundé zeker een tegenstander voor zich die te pakken. Waar de linkerkant van Frankrijk muurvast zit onder leiding van Theo Hernández, laat de back van FC Barcelona nog wel eens een steekje vallen. 

De aanvaller van Liverpool was op het WK in Qatar al zeer belangrijk in de groepsfase met drie goals en ook nu hoopt Gakpo in positieve zin op te vallen. De Lekker Man-special richt zich deze keer op de buitenspeler: schiet Gakpo één keer op doel? Daar staat de verhoogde quotering van 2.00 tegenover. Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.67.

Voor Memphis Depay zal het treffen met Frankrijk ook een bijzondere zijn: in het verleden vernederde de spits nog Les Bleus met een panenka in de blessuretijd. Scoort Memphis of geeft hij een assist? Dan pak je een verhoogde quotering van 3.25

De Vroege Uitbetaling

Bij alle wedstrijden van het EK, en dus ook die van Oranje, heeft TOTO de Vroege Uitbetaling klaarstaan. Bij deze nieuwe functionaliteit wordt je 1x2-weddenschap automatisch winnend wanneer het land van jouw keus met twee doelpunten voorstaat. Geen zorgen meer om comebacks! In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling.