Lukaku is afgekeurde goals zat en moet EK-ramp voorkomen bij België

Lukaku wil schlemielenrol wegschieten bij alles-of-niets-duel van België

22 juni om 16:00

ADVERTORIAL - België kan zich geen misstap meer veroorloven na de verrassende nederlaag tegen Slowakije en staat in de tweede groepswedstrijd op het EK tegenover Roemenië. Romelu Lukaku was na afloop van de eerste wedstrijd de gebeten hond met twee afgekeurde goals en zal op zoek zijn naar revanche. Bookmaker Unibet staat klaar met boosted odds voor de Belgische spits!

Ongeluk slaat toe bij Rode Duivels

België begon als favoriet in de groep aan het duel met Slowakije, maar de deksel viel na negentig minuten hard op de neus. Door een vroege goal van de Slowaken verloren De Rode Duivels het eerste groepsduel nadat twee Belgische goals werden afgekeurd. Lukaku schoot twee keer binnen, maar buitenspel en hands gooiden eten in het roet.

Door de nederlaag moet België een goed resultaat boeken in het tweede groepsduel met Roemenië: het land maakte een zeer goede indruk in het eerste groepsduel met Oekraïne en staat met stip op de eerste plek. Unibet biedt een boosted odd aan voor Lukaku: weet de sterke spits de score te openen? Dan pak je maar liefst vijf keer je inleg! Normaliter staat deze odd rond de 3.70.

Golden Goal-actie

Naast fraaie boosted odds heeft Unibet ook de Golden Goal klaarstaan. Raadt wanneer de eerste goal valt bij België - Roemenië en de doelpuntenmaker en maak kans op €10.000! De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om de Golden Goal-actie te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust