L'Équipe bevestigt PSG-interesse in Geertruida, 'verdediger ontving al aanbieding'

L'Équipe bevestigt PSG-interesse in Geertruida, 'verdediger ontving al aanbieding'

22 juni om 17:24
Laatste update: 22 juni om 17:29

Paris Saint-Germain heeft inderdaad een oogje op Lutsharel Geertruida, zo meldt het toonaangevende L'Équipe. De Franse grootmacht zou de Feyenoord-verdediger zelfs al een contractaanbieding hebben gedaan, al kijkt PSG ook naar andere verdedigers.

Aanvankelijk zette PSG in op de komst van de achttienjarige Leny Yoro, maar de verdediger van Lille OSC lijkt te kiezen voor Real Madrid. Daardoor moet PSG doorschakelen. Geertruida is één van de verdedigers die nu in beeld komt bij de kampioen van Frankrijk, zo klinkt het. Foot Mercato maakte donderdag al melding van dat nieuws, L'Équipe bevestigt dat nu.

PSG wil snel handelen en zou Geertruida zelfs al een aanbod hebben gedaan. De Oranje-international is echter niet de enige verdediger naar wie de club kijkt. PSG is namelijk dringend op zoek naar een verdediger die zowel aan de rechterkant als in het centrum uit de voeten kan, nu Nordi Mukiele op weg is naar de uitgang.

Bij Feyenoord heeft Geertruida een contract dat nog één jaar loopt, tot medio 2025. Vrijdag kwam de reserve-aanvoerder van Feyenoord nog in actie met het Nederlands elftal tegen Frankrijk: in de 73ste minuut mocht hij invallen.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!